IVF kaland

IVF kaland

Vizsgálatok

2024. július 19. - KissA93

Ma ért véget az első ciklusom a stimuláció óta. Meg kell mondjam nagyon fáj a hasam, nem szokott kelleni kettő fájdalomcsillapító. 
Lehet, hogy majd csapongok a posztokkal, igyekszem leírni mindent. 
Amilyen vizsgálatokon eddig túl vagyunk:

én: 3, 21. napi hormon, TSH panel, 3 pontos cukorterhelés, MTHFR, Leiden mutáció, G20210A, átjárhatósági (ez nagyon fájt, pedig elvileg átjárható vagyok), STD szűrés, rákszűrés, Hepa, HIV, mell uh

férjem: spermiogram, DNS-fragmentáció, férfi hormon labor, STD, Hepa, HIV. 
Remélem mindent leírtam. Ezek közül, amiben eltérés volt:

nálam AMH, TSH (2,5 volt, endokrinologus 2 hónap alatt lombikig levitte, nem pajzsmirigy probléma. Lombikhoz 2 alatt szeretik tudni az orvosok) Lombikos orvosom szerint PCO-m van, de nincs tünetem, sem más eltérésem szerencsére.

férjemnél alacsony határon a tesztoszteron, DNS-fragmentáció rossz (39%)

Az alacsony teszt. merevedési problémákat is okozott, amit aztán fokozott a stressz. Az egy pokoli időszak volt nekünk, eltelt jó pár hónap úgy, hogy alig tudtunk együtt lenni, mert nem működött a dolog. 
Andrologus irt fel gyógyszereket, majd nem rég másik andrologusnál kiderült, hogy azt max 3 hónapig szedhette volna. Nagyszerű. Előző andrologus marékszám vitamint ajánlott, az új pedig azt, hogy mindent hagyjon abba, mert az ösztrogénje is magas. 
Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy nem a férfi gondok miatt lett az az eredmény, hogy 4/5. napon mind a 8 embrió megállt. Azzal vigasztalom magam, hogy a petesejtek lettek kényszer érleltek. Bár nem tudom, a biológus miért nem mondja, hogy petesejt problémát lát. Úgy kellett kihúznom belőle harapófogóval, hogy mit is alkalmaztak? 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivfkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr7018450625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása