IVF kaland

IVF kaland

Cica

2024. augusztus 20. - KissA93

Van nekünk egy örökbefogadott cicánk, aki elvileg szibériai, de nincs ‘papírja’ róla. :) 

nagyon kedves, ragaszkodó, neki mi vagyunk a világ. 

Egy elég érdekes ‘véletlent’ vettünk észre. Amikor a férjem rosszul volt (rossz spermiogram, tesztoszteron, DNS), akkor minden nap többször követelte a cica, hogy a férjem ölébe ülhessen. Ott ült a hasát, ölét dagasztva, hangosan dorombolva. Ő volt a favorit, engem le se tojt. 
Ez egyik napról a másikra teljesen megszűnt. Amikor múlt héten megjött, aznaptól teljesen megváltozott a cica. (Azért nem írok neveket, mert a nyilvánosságtól távol akarom tartani a kilétünket.) 

Az óta minden nap többször is jön és bekéreckedik a lábam közé. Ülök a kanapén, a lábam is fektetve, és háromszög alakba  teszem a lábam, ő meg jön és bekuckózik. Lehet érzi, hogy más a kisugárzásom?

Izgatottság és reménykedés van bennem. 
Vettem egy díszes dobozt, abba fogom gyűjteni az emlékeket a bogyóról/bogyókról. Már benne van a leszíváskor kapott karszalagom a nevemmel, a kezelőlapom a stimuról, és Sheinről rendeltem kulcstartókat, amin van injekció, lázmérő, DNS szál, ilyesmi.. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://ivfkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr7418470289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása