IVF kaland

IVF kaland

Düh

2024. augusztus 14. - KissA93

Most ventilálni jöttem.

Én nem hiszem el, hogy normális, hogy tele vannak a lombikos csoportok a posztokkal arról, hogy a férfiaknak milyen rossz a DNS-frag eredményük… mi a francért van ez??? Régen nem volt ilyen? És ezt is mint mindent ráfogják a stresszre. Hát ha elköltözök egy lakatlan szigetre talán akkor nincs stressz.. 

Azt ugye már kimutatták, hogy a covid betegség mennyire rontja a spermákat. És tőlem elég messze áll a konteós laposföldes hülyeség, de kicsit elgondolkodtam az oltáson. Nekünk van 3 pfizer… ki tudja mit okozott ezekben a férfiakban. Vagy ennyire tele van szeméttel a kaja amiket eszünk? Mi havi 1x gyorskajázunk, mindenből cukormentes, reggel fehérje turmix zöldségekkel stb… ez megy kb 4-5 hónapja… és eredménye? A nagy lof., semmi.

Végülis élhetnénk mekin, néha elszívhatnánk egy cigit és ugyan itt lennénk.

Fel tudok robbanni, mikor mindenre ráfogják hogy stressz, sport, étkezés, fogyás.. rohadtul nem számít annyit!!!

Tesómnak sajnos endometriózisa van. Fél éve diétázik, gyógytea, szigorú edzés. És mi lett az eredménye? Nőtt az a kis k,csög ciszta! Amit már egyszer megműtöttek!!! Szóval ennyi…

A bejegyzés trackback címe:

https://ivfkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr5118466673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása